Sredstvo za čišćenje čvrstih PVC profila

Čistač PVC Q-20 je sredstvo pripremljeno za upotrebu sa antistatik efektom. Namenjeno je za čišćenje čvrstih PVC profila, laminat profila, pur profila i plastičnih ploča.

Kategorija: Oznaka:

Otklanja: ostatke prašine, lepak sa zaštitne folije pvc profila, masnoće od olovaka i flomastera, tragove od brisanja(gumicom), svežu pur penu kao i prskanja od bitumena. Antistatičko sredstvo koje je sadržano u proizvodu efikasno sprečava ponovno prljanje površine. Zbog dobre kompatibilnosti Čistač PVC Q-20 u primeni na različitim plastičnim površinama zajedno sa svojim antistatičkim efektom naročito je pogodan u industriji pvc stolarije  u industriji prerade plastičnih materijala kao i za skidanje etiketa i nalepnica.

Namena i upotreba: Površina koja se čisti mora se prvo očistiti od prašine. Čišćenje se mora uraditi sa čistom krpom ili bezceluloznom tkaninom. Za sve vrste plastike koje nisu pomenute, savetujemo da pre korišćenja uradite preliminarne testove. Ako se Čistač PVC Q-20 koristi za čišćenje površine koja se priprema za lepljenje može imati negativne efekte zbog antistatičkog sredstva na  lepljive materije.

Pakovanje: 0,9 L (limenka, 12 kom.pak.) i 10 L (plastični kanister).